Over Degryse Verhuur

Voor elk vervoer de oplossing

Voor alles wat normaal gezien niet in de auto past (van 1 tot 10m³), is de huuraanhanger de ideale vervoersoplossing. Er is een keuze uit verschillende types, zowel open als gesloten. Geremd of niet geremd. Alles wat je nodig hebt, is een auto met trekhaak en je vervoert de gekste dingen moeiteloos en goedkoop achter de auto.

Professioneel verhuur

Door onze eenvoudige verhuur formules is het ook voor bedrijven of zelfstandigen heel interessant om aanhangwagens te huren voor korte of lange termijn.

Verhuur aanhangwagens

Op zoek naar een aanhangwagen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ontdek ons aanbod en bekijk de waaier aan mogelijkheden. Aarzel niet om ons te contacteren!

Verhuur minibussen

Bij ons bent u aan het goede adres voor het huren van minibussen voor korte of lange termijn. Wij bieden eenvoudige verhuurformules. Vraag ernaar!

Contacteer ons

Een vraag? Benieuwd of wij u kunnen helpen? Wij ook! Aarzel niet en contacteer ons voor vrijblijvend advies. Wij staan steeds voor u klaar.

Verhuur bestelwagens

Een bestelwagen voor klein of groot vervoer? Tal van bestelwagens staan voor u klaar. Neem contact met op ons en ontdek samen met ons welke wagen aansluit bij uw nood.

Een bestelwagen voor klein of groot vervoer? Tal van bestelwagens staan voor u klaar

Op zoek naar een aanhangwagen? Dan bent u bij ons aan het goede adres

Bij ons bent u aan het goede adres voor het huren van minibussen voor korte of lange termijn

Vraag nu meer info

Wij staan klaar u te adviseren waar nodig, geheel vrijblijvend

Meer informatie